lajme — March 9, 2018 at 3:00 am

Rrëfen Erdogan: Jam rritur nga duart e një nëne shqiptare dhe kam respekt të veçantë…

Rrëfen Erdogan: Jam rritur nga duart e një nëne shqiptare dhe kam respekt të veçantë… Do ndërtojm ura pavarësisht të kaluarës. “Në vendin ku kam lindur unë, komshinjtë e parë i kemi pas shqiptarë. Mund të them se jam rritur në duart e nënës shqiptare. Ishte një familje e mrekullueshme dhe i falënderoj për kujdesin që kishin ndaj meje si fëmijë”, tha presidenti Erdogan, shkruan haberturk.com “Shqipëria është vend kyç për stabilitetin dhe paqen në Ballkan” dhe unë do ndihmoj dhe kontribuoj fuqishëm në këtë drejtim. Tashmë ne kemi intensifikuar edhe raportet ekonomike dhe përgjatë viteve 2018-2020 kemi paraparë disa projekte qindra miljonëshe. Presidenti turk tha se janë të kënaqur nga puna që po bën Shqipëria në fushën e sigurisë. Hapeni foton poshtë dhe lexoni detajet e artikullit që ka pushtuar rrjetet dhe dridhur fqinjët dashakeq.