Kuriozitete — March 9, 2018 at 2:44 am

Pritet që të theret, kjo lopë filloi të qajë. Por pastaj? Ndodhi Një surprizë e mrekullueshme !!

Historia e kësaj lopë të varfër që qan apo mënyra e saj për t’u therur në mënyrë të drejtpërdrejtë më bëri të brengosem aq shumë sa ndihem keq për çdo burger që kam pasur ndonjëherë. Për fat të mirë, Emma u shpëtua dhe unë nuk mund të ndihmoj por të ndihem i lumtur për të.Emma ishte në rrugën e saj për t’u përpunuar në mish, por përmes dhembshurisë njerëzore ajo mori një shans për të ndjerë kullotat e gjelbra për herë të parë në jetën e saj, për të qenë pjesë e dëgjimit, diçka që ajo kurrë nuk ka qenë në gjendje të përjetojë dhe për të drejtuar free. Unë kurrë nuk kam parë ndonjë gjë të tillë.
Shtyp mbi reklamenme poshte shiko pamjet: