Kuriozitete — March 9, 2018 at 2:54 am

Ky kali shtatzënë ishte vendosur për tu therrur. Por pastaj ndodhi një mrekulli…(Video)

VetRanch kohët e fundit mori një telefonatë në lidhje me një krim shtatzënë të quajtur Nova i cili ishte duke u ankand për t’u therur. Ata dinin diçka për t’u bërë dhe nxituan për ta shpëtuar atë dhe kërriçin e saj të palindur nga besimi i tmerrshëm. Ajo iu dha një stallë të mbushur dhe kujdes më të mirë se ajo ndoshta kishte ndonjëherë dhe disa muaj më vonë, foshnja adorable Orion e bëri këtë botë pak më të mirë.
Shtyp mbi reklamen me poshte shiko pamjet: