Kuriozitete — March 9, 2018 at 2:09 am

Delet mund të jenë qesharake, por ato gjithashtu mund të jenë të ashpra! Shikoni këtë video!

si një ndeshje boksi, kjo ngjarje përfundohet gjithashtu nga një gjyqtar i gjyqtarëve, gjyqtarëve dhe trajnerëve të deleve që marrin pjesë në valle jaipongan çdo herë që delet e tij në veprim. Zakonisht çdo lojë është e ndarë në dy raunde, dhe çdo raund përbëhet nga dhjetë goditje kokë. Ky agility është gjithashtu i ndarë në klasa të ndryshme bazuar në peshën e deleve luftarake.
Sthyp mbi reklamenme poshte shiko pamjet e plota: