Kuriozitete — March 9, 2018 at 2:50 am

Askush nuk besonte se foshnja dhe qeni i tyre në fakt e bënë këtë.(Video)

Prej momentit që dëgjoni këtë fëmijë të qeshni, nuk do të jeni në gjendje të ndaleni duke shikuar këtë video. Kjo është aq e adhurueshme. Një nga ato gjëra që vënë një buzëqeshje të madhe në fytyrën tuaj, ju vetëm duhet të doni ato pak ..

Prindërit e këtij fëmiu ishin me fat saqë kapnin një sesion të pabesueshëm të lojërave në mes të foshnjës së tyre dhe një deleje shetlande. Unë nuk e di nëse qeni po përpiqej të ushqehej foshnja ose ishte argëtuar aq shumë nga qeshja ngjitëse e një njeriu të vogël, por mund të thuash që të dy ata janë shumë të kënaqur në këtë mënyrë.
Shtyp mbi reklamen me poshte shiko ngjarjen e plote: