Kuriozitete — March 9, 2018 at 2:56 am

3 fëmijët e tyre vdiqën në një përplasje të tmerrshme të makinave. 6 Muaj më vonë, mami dhe babai nuk mund ta besojnë …

Vetëm të jesh në gjendje të ulesh për kamerat dhe të ndajësh kujtimet e tre engjëjve të vegjël është prova se sa i guximshëm janë Cobles. Gjashtë muaj pasi humbën të tre fëmijët e tyre në një aksident trafiku të mrekullueshëm, ata vendosën të ndajnë lajmet me botën.
Per te pare lajmin e plote shtypni ne reklamen me poshte….